Isnin, 19 Julai 2010

Ejen untuk permulaan&mempebaharui lesen ssm,kewangan dan lain-lain

Hi...Hubungilah saya jika perlu(012-5537635@017-5036784)

Fikirlah..DAN..Kajikanlah..

Apa yang kita lihat adalah lalang dibelakang sekolah ini,tetapi di bawah lalang ini adalah tanah,HAK milik siapakah tanah ini?
Inilah akibatnya kalau main sign sahaja tapi tiada membuat kajian layak kah tanah diberi kepada yang mampu?sedangkan ramai lagi yang masih memerlukannya...kalau lah tanah ini diberi kepada orang fakir dah tentu kita semua tidak akan kelihatan lalang yang penuh di kawasan ini...

HAYATILAH..DAN...RENUNGKANLAH........ 

Kg tersusun batu 12



video
Adakah anda mendengar khabar tentang penukaran nama kampung ini?kampung ini yang dulunya kampung tersusun kini ada pihak ingin menukar menjadi kampung tersusun Tahi Lembu...tapi kalau difikirkan dan dikajikan memang munasabah kalau diberi dengan nama itu...

GEMBIRAKAH ORANG-ORANG KAMPUNG TERSUSUN INI KELAK??????????

Aku yang jadi mangsa kelak nanti...


Adakah 2 ekor kucing ini menunggu pengumuman HARGA(Minyak,Gula dan Gas) dari Kerajaan Atau..?????

Mesyuarat


Di restoran kampung lekir hak milik ipin inilah tempat BLOGGER membuat perbincangan,Kepada sesiapa yang ingin berkongsi cerita bolehlah datang setiap hari sabtu&ahad..

Suasana di pejabat_HAPPENING..HAPPENING.....



'1M' 1 malaysia...1 melingkup...

Pada 16 julai 2010, Jumaat, kita di gegarkan dengan harga gula naik 25 sen sekilo manakala harga minyak RON 95 naik 5 sen seliter iaitu 1.85, Diesel naik 5 sen seliter 1.75 dan petroleum gas cecair (LPG) 10 sen iaitu 1.85 sekilogram. Subsidi untuk minyak RON 97 tidak lagi diberi. Giler apa!!! We bukan nak hentam sape-sape cuma nak meluahkan rasa ketidakpuasan hati kepada pemimpim kita pada hari ini. Dimanakah yang dikatakan rakyat di dahulukan. Rakyat dibebankan dgn pemasalahan globalisasi masa kini. ekonomi negara mangkin bermasalah. Apa kerajaan kita buat? "How to survive" raya dah nak dekat ni. Nampak gayanyer bertambahlah kos, pening pala...