Khamis, 29 Julai 2010

Kilang punca pendapatan or Punca pencemaran???


                        JOM..JOM..JOM..JOM...TERJAHHHH.........................
Apa yang kita lihat gambar ini adalah sebuah kilang yang semakin maju di kampung lekir ini,itu apa yang kita lihat dari mata kasar..bagi yang tiada pengahtahuan

Makin maju bukan bermaksud penduduk lekir yang makin maju tetapi makin
merosotlah pendapatan penduduk LEKIR.......PERSOALANNYA? 


mari kita kongsi bersama:-Admin lekirmai adalah bekas CHEMICAL ENGINEER ianya pernah berkhidmat bersama sebuah syarikat bukan bumiputra iaitu HIGARD(M)SDN.BHD,sewaktu ianya berkhidmat,YTY ini adalah salah satu customer beliau maka selok belok YTY ini semuanya ada didalam gengaman beliau...perhhh..tak tahulah apa akan jadi lagi dimasa akan datang kalau yang berkuasa tak buka mata..


Kami bukan mahu PERCEMARAN kami hanya mahu KITARAN YANG BERSIH serta PENDAPATAN yang bersih....Cerita selanjutnya hubungilah:017-5036784(zul)MOH KE MLM SENI & BUDAYA ISLAM

Dari blog : Otai Manjung
Gambar atas sumber : Blog Madah

MALAM KESENIAN & KEBUDAYAAN ISLAM
Jemputan Khas : Azhan Juara Akedemi Nasyid TV9 2009
Anjuran : Surau Madah Fasa 1A Seri Manjung
Tempat : Perkarangan Surau Madah Fasa 1A Seri Manjung.
31.07.2010 Jam : 9.15 Malam.
Maklumat lanjut klik di sini.

Menghargai bantuan brader Basher Mobara dan kerjasama dari Sam UREKA, MSK UREKA dan Meor Cakap Rakyat Group, bagi merealisasikan misi bantuan kepada Pusat Asuhan Tunas Islam dengan cara menjual sambil menderma hasil karya & budaya kesenian rakyat dan juga penghargaan kpd jawatankuasa program ini yang memberi ruang utk bersama menjayakan majlis yang sederhana ini.

Produk yang bakal dijual dgn harga promosi sambil menderma disalurkan ke Tabung Pusat Asuhan Tunas Islam, moga dapat sebarkan program ini kpd rakan taulan. Sokongan semua amat dihargai.

Album DARI RAKYAT UTK RAKYAT dapatkan ORIGINAL dari MEOR. Berhibur dgn luahan rakyat marhaen sambil Menderma. Harga Pasaran RM20.00, Harga Promosi Mlm itu RM15.00 (RM3 disumbangkan kpd Pusat Asuhan Tunas Islam, jumlah kos pembuatan RM10 dan penghantaran RM2)

BUKU dari bilik darjah sekolah UREKA , Harga mengikut Buku.

Dapatkan T-SHIRT UREKA dgn menderma, stok terhad, Harga Pasaran RM25 - RM20, Harga Promosi Malam itu max. RM20- min. RM15 atau tiada had maksima mengikut keikhlasan anda utk menderma yang mana hasil jualan sepenuhnya dimasukkan ke dalam Tabung Pusat Asuhan Tunas Islam atas sumbangan dari semua yg terlibat dlm misi ini. Stok terhad, utk tempahan mengikut harga pasaran.

"Semua orang adalah guru dan alam raya adalah sekolah"

Stok terhad.

Sekolah Rakyat!